Princip

Svůj účet můžete kdykoli smazat přímo z aplikace, bez odůvodnění a bez výpovědní lhůty.

Co je okamžitě smazáno

Smazání účtu vede k okamžitému smazání:

Konverzace s ostatními členy

Smazání odstraní celé konverzace, které jste sdíleli: zmizí také u vašich protějšků. Ostatní údaje vašich protějšků (jejich účet, jejich profil, jejich ostatní konverzace) nejsou dotčeny.

Zálohy a právní povinnosti

Technické kopie mohou dočasně přetrvávat v zálohách služby: jsou vymazány nejpozději 30 dnů po jejich vytvoření.

Hlášení a technické záznamy jsou uchovávány pouze po dobu nezbytnou k jejich zpracování a k plnění právních povinností (nejvýše 12 měsíců), poté smazány — nikdy nad rámec platných zákonných dob uchování (arbitrage éditeur 2026-07-04 : « durée de rétention légale, pas plus »).

Pokud byl váš účet předmětem definitivního pozastavení, nevratné otisky (hash) telefonu a emailové adresy uchovávané za účelem zabránění opětovné registraci PŘEŽÍVAJÍ smazání: smazání účtu nikdy nezruší vyloučení. Nikdy se nejedná o hodnoty v otevřené podobě.

V případě nedostupnosti

Pokud je smazání dočasně nedostupné, je výslovně odmítnuto a ŽÁDNÉ údaje nejsou částečně smazány: účet zůstává nedotčen a můžete to zkusit znovu. V případě trvajícího zablokování kontaktujte podporu (stránka Contact).