Princip

Du kan ta bort ditt konto när som helst, direkt i appen, utan motivering och utan uppsägningstid.

Det som raderas omedelbart

Borttagning av kontot medför omedelbar radering av:

Konversationer med andra medlemmar

Borttagningen tar bort hela de konversationer som du delade: de försvinner också hos dina samtalspartner. Dina samtalspartners övriga uppgifter (deras konto, deras profil, deras andra konversationer) påverkas inte.

Säkerhetskopior och rättsliga skyldigheter

Tekniska kopior kan tillfälligt finnas kvar i tjänstens säkerhetskopior: de rensas senast 30 dagar efter att de skapats.

Rapporteringar och tekniska loggar sparas endast så länge det behövs för deras behandling och för att uppfylla rättsliga skyldigheter (högst 12 månader), och raderas därefter — aldrig utöver tillämpliga lagstadgade lagringstider (redaktionens beslut 2026-07-04: « durée de rétention légale, pas plus »).

Om ditt konto hade varit föremål för en definitiv avstängning, överlever de oåterkalleliga avtrycken (hashar) av telefonen och den e-postadress som sparats för att förhindra en nyregistrering raderingen: att ta bort sitt konto häver aldrig ett uteslutande. Det rör sig aldrig om värden i klartext.

Vid otillgänglighet

Om borttagningen tillfälligt är otillgänglig, avslås den uttryckligen och INGEN data raderas delvis: kontot förblir intakt och du kan försöka igen. Vid ihållande blockering, kontakta supporten (Kontakt-sidan).