Princip

Du kan slette din konto når som helst, direkte fra appen, uden begrundelse og uden varselstid.

Det, der slettes med det samme

Sletning af kontoen medfører øjeblikkelig sletning af:

Samtaler med de andre medlemmer

Sletning fjerner de samlede samtaler, som du delte: de forsvinder også hos dine samtalepartnere. De andre data om dine samtalepartnere (deres konto, deres profil, deres andre samtaler) påvirkes ikke.

Sikkerhedskopier og juridiske forpligtelser

Tekniske kopier kan midlertidigt blive i tjenestens sikkerhedskopier: de slettes senest 30 dage efter deres oprettelse.

Anmeldelser og tekniske logfiler opbevares kun så længe, det er nødvendigt for deres behandling og for opfyldelse af juridiske forpligtelser (højst 12 måneder), og slettes derefter — aldrig ud over de gældende lovbestemte opbevaringsperioder (forlagsmæssig voldgift 2026-07-04 : « juridisk opbevaringsperiode, ikke mere »).

Hvis din konto havde været genstand for en endelig suspension, overlever de irreversible fingeraftryk (hashes) af telefonen og den emailadresse, der er opbevaret for at forhindre en ny registrering, sletningen: at slette sin konto ophæver aldrig en udelukkelse. Det drejer sig aldrig om værdierne i klartekst.

Ved utilgængelighed

Hvis sletning midlertidigt er utilgængelig, afvises den udtrykkeligt, og INGEN data slettes delvist: kontoen forbliver intakt, og du kan prøve igen. Ved vedvarende blokering, kontakt supporten (Kontakt-siden).